Boerderij De Egel


vakantieboerderijtje “De Egel” 

 

Heerlijk boerderijtje met de sfeer van toen en het comfort van nu. Met smaak ingericht, kindvriendelijk bovendien en voorzien van veel luxe. Natuurlijk vindt u er centrale verwarming en, zoals past in een oud-hollands boerderijtje, ook een stoere potkachel.

 

Luxe
Wij bieden u graag een luxe verblijf.
Met wellness faciliteiten als 2-persoons Infrarood sauna, bubbelbad met lichttherapie, aparte douchecabine, zonnehemel en haarföhn.
Lekker onderuit op de 2 en 3-zits bank in de huiskamer met royale flatscreen tv, Blu-ray/DVD speler met films en series op FILM1, en een smakelijke kop koffie uit de Senseo.
Wasje in de machine kan en dat is soms wel erg prettig.

 

Gezelligheid.
De warm houten laminaatvloer geeft sfeer, evenals de mooie okergele gordijnen en de lichtgele accenten op de muren. Paneeldeuren met luxe deurklinken, verlichting door dimmers, decoraties en planten maken dat u zich snel thuis voelt. U hoeft uw boerderijtje eigenlijk niet meer uit wanneer u een feestmaal op tafel zet. Gemaakt in de gezellige keuken compleet ingericht met gaskookplaat, koelkast, koffiezetapparaat, Senseo, vaatwasser, waterkoker, magnetron en oventje.

 

Tarieven en Reserveren 

 

Meer foto’s zien? 

U trekt zich terug in de authentieke opkamer met zitje bij de houtkachel. Pak een mooi boek uit de boekenkast of kies een van de gezelschapsspellen. Weer eens ouderwets gezellig met elkaar om de tafel. En hoewel dit soms wel zo lijkt, staat de tijd niet stil … draadloos internet hoort ook tot de uitrusting. U kunt, op aanvraag, kosteloos gebruik maken van onze beveiligde verbinding.
De badkamer met halogeenverlichting is voorzien van luxe kranen, een bad én aparte douche met thermostaatkraan. Het 2e toilet met wastafeltje (warm/koud water) bevindt zich op de verdieping waar u ook de leuke 2-persoons bedstee (140 bed) met hartjes in de luiken aantreft. Verder nog 2 royale slaapkamers met nachtkastjes, elektrische wekker en de zonnehemel om snel een kleurtje op te doen.

 

Praktisch: de wasmachine (in de inpandige berging) en een bolderkar voor een heerlijke boswandeling met de kinderen. Het romantische boerderijtje heeft een mooi aangelegde tuin met een royaal terras en gazon.
Te midden van oude bomen kunt u in de zonnige tuin volop genieten van de rust die slechts wordt verstoord door het vrolijke gekwetter van de vogels, kibbelende eekhoorntjes en konijntjes die het gazon oversteken. En, echt waar, u kunt zomaar een hertje tegen het lijf lopen dat even een kijkje komt nemen vanuit het bos.

We zien u graag te gast

Gerard & Yvonne Hoek

 

 

Tarieven en Reserveren 

Reserveer De Egel via onze reserveringspagina of vraag eerst informatie via onderstaand aanvraagformulier.